fredag den 27. juli 2018

A szomorú sorsa a svéd Kladno. Leállítja híres MODO ősszel?

Útközben le a keleti partján, a Svéd Királyság találkozás város Örnsköldsvik, első pillantásra semmi unalmas hely. Csak papírmalom, ipari és gyári…kicsire. Bingo fut itt! A kilencvenes években onnan a nagy jégkorong ment Naslund, Forsberg és Sedin ikrek, híres években a helyi klub MODO Azonban a rajongók csak emlékeket. Most a csapat játszik a második legmagasabb a versenyt, és attól tart, a mentő.

Nem hatalmas, korábban ipari város, amely táplálta nagy jégkorong számos képviselője támogatja, de abban a pillanatban a híres klub csak játszik a második legmagasabb a versenyt. Emlékeztessem önöket valamire? Kladno? Majdnem. Mi Svédországban.

A Cseh Köztársaságban a helyét a kiejtése a nyelv unibet regisztr ációs bónusz lehet törni. Örnsköldsvik. MODO jobban hangzik.Itt van, hogy otthont a híres jégkorong márka történetében. Kognitív jel? Csillagok, amelyek megszabják lábainál Svédországban. De ez szokott lenni.

Az elméleti munka és sikeres rendszert a fiatalok, mielőtt a fő előnye a klub az elmúlt években elvesztett. Hagyományos klub a padon, mert 2007-ben váltotta tizenegy edzők, egyikük Miloslav Hořava, aki vezette a csapatot a 2009-10 szezonban.

Most a hiányzó fogalom a klub rámutatott egy interjúban a svéd sajtó Anders Forsberg ki volt a vezetőedző a MODO június 2013 és 2015. január „csapat kihagyott néhány irányt, látászavar. Miután a sikertelen bevezetése a szezon, ami foglalkozott az egész helyzet egyre erősítést.Akartunk játszani gyors, modern jégkorong, de így a játékosok nem tudták tartani a lépést szükséges. „

Club legenda eltér az útvonal

Tehát mutatják az ujját, hogy nagyobb helyet? Csak néhány ember megtalálja a bátorságot, hogy nem. Sőt, 2010 óta a menedzsment a sport rész mozgott trio Markus Näslund, Peter Forsberg és Per Svartvadet, klub legenda. De most már letértek az útról, amelyen keresztül kóstolta felnőtt jégkorong még mindig a junior évben, unibet online fogadási és hogy a csapat tette híressé az egész világon.

Ha, miután megnyerte a címet 2007-ben, kifakult eufória és a klub három alkalommal egymás után sem felel meg az unibet fogadási bónuszt elődöntőben eljött az ideje, hogy egy esélyt, hogy egykori játékosok.Euphoria és az öröm, a visszatérés a híres kölykök vissza Ornskoldsvik azonban engedett a kiábrándulás, mint a szervezet működésében tükrözte játékélményt a tengerentúlon.


A klub, amely a születés, a legendás svéd fiatalok, úgy döntött, hogy menjen az út az észak-amerikai erősítés . Játszik MODO években 2010-16 megjelent összesen 27 játékos a tengerentúlon, akár egy korábbi bandita Donald Brashear, aki mint 42letý veterán játszott 16 mérkőzést az 2014-15 szezonban.

A süllyedés volt még sportos pénzügyi katasztrófa

Amikor MODO az év 2010/11 áztatott csaták megmentésére, és elfordította a kiesés az elmúlt elleni mérkőzésen barážovém Södertäljében, ez csak előfutára a sötét holnap.Az elkövetkező négy évben suhog klub Charlotte és újra duzzasztómű Gustavssonová, egykori elnöke, azt mondta, hogy a süllyedés lenne MODO pénzügyi és sport katasztrófa. És az idő bebizonyította, hogy igaza volt. Csak Betli éve volt a világ a tavasszal 2016 MODO rongálását b arážovou sorozat ellen Leksand és 26 év után elhagyta a legmagasabb svéd verseny. A három Naslund, Forsberg, Svartvadet maradt a csapat csak az utolsó elemzi is jött egy sereg tehetséges utánpótlás, akik inkább elkötelezettség a legmagasabb ligában.

Még azután tartozó második ligában, a helyzet megnyugodott. Sikertelen a unibet mobil sportfogadás szezon kezdete a klub nem tudott felzárkózni, küzdeni rájátszás van ódivatú, MODO Ezenkívül egyre szorosabb barážovým pozíciókat.A tapasztalatlan káder vezethet a legrosszabb baleset két számot. „Hagyomány és az elért eredmények, néhány játékos döntetlen. Nehéz kiverni a fejemből „, elnézést a jelenlegi teljesítmény edző Andreas Johansson.

Az világos, hogy a visszatérése nem az a kérdés, az elkövetkező napokban. MODO kell hagynia a rövid távú tervek, megtalálják a maguk módján, és felkészülni egy hosszú küzdelem tisztázatlan végén. A kérdés azonban az, hogy, hogy a korábbi szereplői és a helyi legendák, még egy esélyt.

unibet üdvözlő bónusz

Ingen kommentarer:

Send en kommentar