torsdag den 20. juli 2017

Odkopli ho. Čo dokáže slávny brankár Casillas bez Realu Madrid?

Len novinári mu vzdali hold na tlačovej konferencii, kde sa verný vodca v slzách snažil vysvetľovať, prečo odchádza do Porta. Strávil v Reale presne štvrť storočia, nikdy neobliekol bet 365 iný klubový dres. Teraz preslávené číslo 1 osamelo.

"Real mi dal všetko. Okrem toho zo mňa urobil človeka, ktorým som. Pomohol mi rast, dospieť. Či už si ma ľudia budú pamätať ako brankára dobrého či zlého, tak dúfam, že si ma budú pamätať hlavne ako dobrého človeka, "vyhlásil tridsaťštyriročný Casillas v hlbokom dojatie, pri ktorom ste ťažko dokázali odhadnúť, či je spôsobené smútkom, nostalgiou alebo naštváním. Skôr všetkým dohromady.

Sympaťák Casillas, jeden z najlepších brankárov všetkých čias, vychytal pre Real devätnásť trofejí.Stal sa majstrom sveta a dvakrát majstrom Európy. V klubovej vernosti útočil alebo rovno lámal storočné rekordy. Štatistici mu napočítali celkovo 725 súťažných zápasov, len útočník Raúl ich zvládol o 16 viac.

Casillas o tom sám príliš nehovoril, ale jeho rodičia prezradili, že sa cítil pod príliš veľkým psychickým tlakom madridského prezidenta Florentina Pereza: " videli sme, ako posledné roky trpí. "

Kým bet365 Casillas chcel kariéru ukončiť v milovanom klube, od januára 2013 prestal mať pozíciu nepostrádateľného.Mohla za to séria zranenia aj kiksy, načo vtedajší tréner Mourinho kúpil do bránky Diega Lópeza a nechal Casillasa iba striedať.

Vzdialene to pripomína pád českého gólmana Petra Čecha, ktorý po jedenástich fantastických rokoch v Chelsea musel prepustit miesto mladšiemu Belgičanovi Courtois a nedávno sa radšej upísal Arsenalu. Ani Casillas nevydržal.

Mnohí fanúšikovia Realu sa hnevá, v pondelok pri demonštráciách požadovali rezignáciu prezidenta Pereza, ktorému okrem iného vyčítajú Casillasův nepríliš dôstojný koniec.


"Ikera sme k prestupu nenútili. Bolo to jeho želanie. Iker bol, je a bude našou legendou. Je nenahraditeľný, "vyhlásil Florentino Perez.

Úprimne, nový tréner Rafael Benítez sa rozhodne netajil bet365 stavky tým, že Casillas nahraditeľný je.Do úlohy brankárskej jednotky počíta s Davidom De Geou, ktorého by rád vykúpil z Manchestru United. Ak sa mu to nepodarí, miesto si zrejme udrží preverený Kostaričanov Keylor Nav as.

A Real? Tomu sa zatiaľ pri rozlúčke s Casillasom nepodarilo vôbec nič, napriek tomu legenda oddane riekla: "Všade, kde budem chodiť, budem kričať Hala Madrid!"

bet365 bonus čoskoro začne v Porte, ktoré poslednú sezónu skončilo druhé v portugalskej lige a bude hrať Ligu majstrov. Tam by sa Casillas mohol Realu pomstiť, aj keď ho stále miluje.

bet365 mobil

Ingen kommentarer:

Send en kommentar