torsdag den 20. juli 2017

Preplatenie Voráček? Nemohli sme riskovať, že ho stratíme, tvrdí klub

"Letec" Voráček môže bet365 stavky lietať v oblakoch, držiteľ Zlatej bet 365 hokejky pre najlepšieho Čecha uplynulého ročníka ani nadšenie neskrýval.


Zámorským novinárom rozprával o jednej z najkrajších chvíľ svojho života.

"Som veľmi potešený, že môžem byť súčasťou tejto organizácie minimálne ďalších deväť rokov. Snáď sa nám jedného dňa podarí získať Stanley Cup, "citovali českého útočníka oficiálne stránky NHL.

Doterajší kontrakt, ktorý Voráček s celkom Philadelphia Flyers po dpísal v roku 2012, ešte jeden rok potrvá. Ovšem vedenie klubu si ako hlavnú prioritu tohto leta dalo dohodu s najproduktívnejším hráčom a čakalo sa, že sa rodí niečo veľké.

Generálny manažér Ron Hextall chcel mať pôvodne všetko vyriešené s agentom Petrom Svobodom do 17.septembra, kedy štartuje príprava na nový ročník. Ale nakoniec si plesli ešte predposledný júlový deň.

"Nie je to hráč, u ktorého by sme mohli riskovať, že ho stratíme," vysvetlil Hextall, prečo Philadelphia ponúkla osemročnú zmluvu na 66 miliónov dolárov (v prepočte zhruba 1, 65 miliardy korún). "Je to férová dohoda pre nás i pre Jakea. Nečakali sme, že by sme mu dali menšie peniaze. "

Ročný plat 8,25 miliónov dolárov urobí z Voráčka jedného z najbohatších hokejistov v NHL.Bostonský David Krejčí berie o milión menej.

O tretie miesto medzi najlepšie ohodnotenými Čechmi v najslávnejšej lige sveta sa deli a Tomáš Plekanec (Montreal) a Radim Vrbata (Vancouver), obaja berú päť miliónov za sezónu.

Ovšem uvádzaná čísla sú tzv. "cap hits", skutočný bet365 bonus plat sa trochu líši a detaily Voráčková zmluvy ešte neboli zverejnené. Navyše počas ďalšieho roka môže podobnú lukratívnu zmluvu podpísať niekto ďalší.

Pre klubové šéfov bolo dôležité udržať Voráčka aj z toho bet365 mobil dôvodu, že si výborne rozumie s parťákom Claude Giroux.Kanadský útočník má zhodou okolností podpísanú rovnako dlhú zmluvu do roku 2022 a zarobí len o 200 tisíc dolárov viac.

"Ryšavá dvojičky" vyprodukovala v posledných dvoch sezónach dohromady 302 bodov. "Veríme, že budú pokračovať," povedal Hextall. "Tím staviate na zohraných dvojiciach a myslím, že oni sú veľmi dobrí, mo žno najlepší pár celej ligy."

Manažér Philadelphie si pripísal v jednom týždni druhý úspech - v utorok totiž s Flyers predĺžil zmluvu Sean Couturier o šesť rokov a dostane 26 miliónov dolárov. "Kladieme teraz veľký dôraz na rozvoj klubu a zatiaľ je všetko tak, ako má byť," lebedia si Hextall.

Ďalšie roky ukážu, či sa tieto zásadné kroky Philadelphii oplatí.Strieborný pohár by nepochybne investované miliardy do kľúčových hráčov vyvážil…

bet365

Ingen kommentarer:

Send en kommentar