torsdag den 13. april 2017

Komisári by mali pozrieť na závažnosť trestného činu a nie ktorý kôň je najlepší

Iste, potom to nie je múdre nútiť stewardov Racing k prijatiu role danej vědátor je, ale to je presne to, čo súčasné pravidlá pre rušenie vyžadujú. Ibaže by džokej na vine je uznaný vinným z nebezpečnej jazdy, čo sa nestalo po celé roky, jeho držiak je vylúčený len v prípade, že komisári sú "presvedčené, že zásah zlepšil uvedené kone vo vzťahu k koňa, s ktorým narazí ".

Ako to môžu vedieť?Kým televízne analytici poučovať o tom, čo by sa stalo, keby nedošlo k rušeniu a nahnevané hlasy sú chované v dostihovom závodisku baroch, stevardi sa očakáva nárast nad hašterenie, končiť im definitívne verdict.Simple Verse tímu vyhrať St Leger odvolan ia proti degradovanie na Doncaster Prečítajte si viac

pochabosť tohto systému je vidieť v posledných toings a froings nad St Leger, ktorého výsledkom bol zmenený dvakrát, pretože závod bol predstavený pred dvoma týždňami. Jednoduché Verse bol prvý minulosť pošta, hlavu v prednej časti Bondi Beach po tom, čo sa zrazil s ním dvakrát.Doncaster komisári cítil bol ovplyvnený výsledok a vymenil placings pred odvolacím panelu v Londýne tento týždeň cítil inak a vymenil ich späť.

To muselo prísť ako mierne prekvapenie k telu vládnucej Racing, ktorý mal odporúča sa, aby pôvodný diskvalifikácie byť prijatý. Prečo sa všetci zúčastnení prichádza s iným rozhodnutím? Čiastočne preto, že sa jedná o jemne vyvážené prípad, ale aj preto, že sú všetci hádať.

Sme hrdí na ktoré majú prístup "zdravý rozum" v tejto krajine, pravidlá sú určené, aby "najlepší" kôň udržať víťazstvo.Ale člo vek by nedôveroval správcovi, odvolaciemu výboru alebo inému úradníkovi, aby identifikovali najlepší koni pred pretekom a predpokladám, že sa po stretnutí môžu stále zle chytiť.

John Kelsey-Fry QC V odvolaní v mene spojenia Bondi Stávkové kancelárie Unibet Beach, presvedčivo hovoril o téme "čas na zotavenie". Tento hrebeň nie je "push-button" raketou, ale ostávajúci, ktorý bol na vonkajšej strane poľa, pretože jeho žokej si želal, aby mal celú polovicu kilometrového domu rovno, aby vytvoril hybnú silu.Skutočnosť, že Bondi Beach bol porazený len hlavu potom, čo dvakrát utrpenie rušenia navrhol Kelsey-Fry bol nešťastný stroskotanec.


Advokát tvrdil, že v prípade Simple Verse nebol nútený svoju cestu von z vrecka, alternatívou by bolo, aby ju vzal späť za Bondi Beach a obchádzať neho vzdať aspoň dĺžku. Pozval panel k záveru, že by sa skladá tento dôvod v tom čase k dispozícii. "Tento test je, kto by vyhral ten závod ako závod vyvíja, ak nedôjde k rušeniu," tvrdil.

V skutočnosti pravidlá Racing nepýtajte správcovi, aby sa tento prístup, ale možno by mali, pretože to by mohlo pomôcť odradiť od džokeja nútiť medzeru.Namiesto toho možno očakávať, že robiť viac než to vo veľkých pretekoch. Kým človek kôň je na slabé strane, bude múdra vec bolo vziať najkratšou cestou koleso s vedomím, môžeme vpadnúť niečí cestu von z problémov, ak to bude potrebné. Ak tomu tak skutočne stane prevládajúce múdrosti, koní a jazdcoch bude klásť na pravidelné riziká.

Iste prístup zdravého rozumu, by bolo, aby správcovia zamerať na závažnosti zásahu pri rozhodovaní, či diskvalifikovať.Ktorý by odstránil všetky otázku, aký bol na jlepší kôň, ktorý úradníci nie sú dostatočne kvalifikovaná odpovedať.

Z bezpečnostných dôvodov, nech sa pozrieť na to, čo sa skutočne stalo miesto conjecturing, čo by mohlo byť aj nech sú ťažšie na tých, ktorí sa zdajú mať zámerne odsunutý súper získať jasnú beh.

Málokto v pretekoch chcem diskvalifikácia, aby boli vyvolané rovnako ľahko ako vo Francúzsku alebo v Spojených štátoch, ale my sme zablúdil príliš ďaleko v opačnom smere.

stavky na Betclic

Ingen kommentarer:

Send en kommentar