tirsdag den 11. april 2017

Muž zabitý počas Bull Run v Španielsku tlačí počet obetí na 10 tak ďaleko za rok

muž zomrel po tom, čo bol zasiahnutý býk, oznámila polícia v nedeľu 10. takých úmrtí v Španielsku v tomto roku, čo patrí k najnebezpečnejším pre šport býčie beh.

Neidentifikovaný muž v jeho neskorých 40. rokoch bol niekoľkokrát zasiahnutý býk pri behu v severovýchodnej mesto Borriol v sobotu a zomrel v nemocnici miestny policajný hovorca povedal.

Nové ľavicových starostov, ktorý pozametal k moci po celej krajine po komunálnych voľbách v máji zvažujú zastavenie financovania býčích slávností, v ktorej davy ľudí predbiehať stáda býkov.Berú obrázky, Betclic-Kliknite tu ktoré provokovať býkmi.Ni e je to hra, že sú zvieratá, ktoré zabiť, budete musieť spustiť s hlavou, vedomý toho, čo robíte. "

A 32-ročný španielsky muž bol gored na smrť 8.


augusta v blízkosti centra mesta Toledo potom, čo bol nabral do krku pri natáčaní býka beh.

V predchádzajúcom mesiacom francúzsky turista bol gored na smrť, zatiaľ čo sa snaží natočiť jazdu blízkosti Alicante so svojim mobilným phone.Spanish mesta nastavená stráviť dotáciu z kníh miesto býčie zápasy Čítajte viac

španielske mesto Villafranca de los Caballeros, asi 120 kilometrov južne od Madridu, v titulkoch minulý mesiac, kedy jej novozvolený socialistický starosta sa rozhodol použiť svoju dotáciu vo výške € 18,000 ($ 20,500) pre ročné korida na knihy a školské pomôcky miesto.

mesto je jedným z asi tucta, ktorá začala spochybňovať, či verejné prostriedky by mali byť použité na býčích udalostí po ľavičiari prevzal moc v niekoľkých španielskych obcí v miestnych voľbách májových.

v Madride nový starosta Manuela CARMEN, ktorý sľúbil, že "nie jeden eur z verejných peňazí" by išiel do býčie zápasy financovania, zatiaľ čo niekoľko miest sú dumání nad držať referenda k tejto otázke.

Betclic-Viac informácií

Ingen kommentarer:

Send en kommentar